Reacties van klanten

  • Brainjumps echt een aanrader. Onze dochter is met sprongen vooruit gegaan. Ze is met heel veel plezier bij Petra geweest. Brainjumps gaat professioneel te werk. Gewoon doen.!


  • Wat gaat ze toch graag naar je toe!! En ook nu weer net 't juiste duwtje gekregen. Enthousiast, insprirerend, vertrouwd, leerzaam, en ook een klein feestje!


  • Wat zijn wij trots op ons kind, van drie vijven in korte tijd voldoendes gemaakt, mede dankzij jouw begeleiding. Super!


  • Wat heeft onze dochter sprongen gemaakt! Haar zelfvertrouwen is aan het groeien en de schoolresultaten zijn heel erg vooruit gegaan ten opzichte van het eerste rapport. Wij zijn heel blij.


  • Blij met het rapportcijfer van onze zoon, die matig is een voldoende geworden! De leerkracht ziet echt verbetering. Bedankt voor alle tips en tools waar hij en wij nog verder mee kunnen.


  • Wat gaaf!! Ze rammelt de tafels van 3 en 4, die ze altijd lastig vond, nu zo op. Ze is apetrots op zichzelf! Ze vond de Rekenbootcamp heel leuk.


  • Wat is ze weer gegroeid!  Vol zelfvertrouwen heeft ze het schooljaar echt super goed afgerond. Deze mama is zeer trots. Ze heeft goed geleerd en vooral genoten van jou enthousiaste lessen. Dank je wel


  • Wat bijzonder hoe Petra een leerprobleem in een feest kan veranderen! onze dochter is in zo'n korte tijd zo omgeslagen! Ze snapt nu alle uitleg op school, durft te leren en heeft leren leren. Maar vooral bijzonder hoe geweldig ze Petra vindt. Alles spelender wijs en met rust en zelfvertrouwen!! Echt mee door gaan hoor. Je kan vast nog zo veel meer kinderen helpen!


  • Omdat ikzelf hier geen basisschool achtergrond heb gehad, was het voor mij erg lastig om mijn zoon te helpen/ uitleg te geven in rekenen en taal. Daarnaast heeft de school waar mijn kind op zit voor een leermethode gekozen die vrij veel zelfstandigheid en zelfdiscipline eist van het kind. Mijn kind is echter nog wat speels en/ of te dromerig. Hij is zeker niet dom, maar heeft een wat concretere en consequentere aanpak nodig, behoefte aan structuur. Op het moment dat dat ontbreekt begint alles te vrijblijvend te worden voor hem. Hierdoor gingen zijn resultaten omlaag, met als gevolg dat ook zijn zelfvertrouwen verdween. Er moest iets gebeuren om mijn zoon de juiste begeleiding te geven die hij echt nodig had.  Na een tijdje gezocht te hebben kwam ik het bedrijf Brainjumps van Petra de Groot tegen. Dit was onze redding! Het eerste gesprek met Petra (zonder mijn zoon erbij) gaf mij al heel veel vertrouwen.  Ik was blij dat er een luisterend oor was die begrip voor de situatie toonde. Na een instaptoets begon Petra te werken aan de "zwakke punten" van mijn zoon. Elke dag werd zijn zoontje blijer en blijer. Zijn zelfvertrouwen kwam terug. De toetsen vond hij helemaal niet meer zo spannend als voorheen. Naar bijles gaan vond hij zelfs leuk! Ik kreeg mijn vrolijke jongen weer terug! Dit allemaal door de geweldige werkwijze (maatwerk) van Petra. Toen kwam Corona.. Ook daar had Petra een goede oplossing voor. De lessen gingen gewoon online door. Zo heeft mijn zoon het einde van zijn schooljaar met goede resultaten afgerond. Maar nog belangrijker, hij zag in dat hij het echt wel kon, misschien met een omweg. Petra is een lief, meedenkend en erg professioneel persoon, die een kind nodig heeft als het even niet zo loopt op school als het moet.


Contact opnemen (vermeld uw telefoonnum a.u.b)