Rekenen

Heeft uw zoon of dochter moeite met rekenen, dan kan het zijn dat uw kind één bepaald onderdeel van rekenen lastig vindt, maar het kan ook zijn dat er inmiddels al een flinke achterstand is opgebouwd.

Ik kan uw kind in beide gevallen helpen!

Mocht uw kind een rekenachterstand hebben opgelopen dan ga ik met een speciale instaptoets uit de methode rekenremedie de achterstand in kaart brengen. Daarna gaan we aan de slag om de onderdelen die nog niet beheerst worden eigen te maken. Dit doe ik met behulp van onderdelen uit diverse methodes en (spel) materialen.

Ik maak gebruik van veel visueel materiaal, waardoor het voor alle kinderen, maar zeker ook voor beelddenkende kinderen veel duidelijker wordt. Ook ben ik een voorstander van bewegend leren , dus als het even kan wordt hier ook zeker gebruik van gemaakt.


Een rekentraject bij Brainjumps is altijd 1 op 1 en kan zowel in de praktijk in Scharendijke als online via Zoom (videobellen) gevolgd worden. Ik bespreek graag met u de mogelijkheden.


Af en toe wordt er een rekenbootcamp georganiseerd, in de rekenbootcamp wordt op een leuke actieve manier geoefend met de tafels.  Wil je daar meer over weten klik dan hier . Als er een rekenbootcamp gepland staat is deze terug te vinden in de agenda en kun je je hier opgeven .